torstai 16. heinäkuuta 2015

COMEBACK

Hei vaan tyypit!Viime kirjoituksesta on todella pitkä aika, joten nyt otin tehtäväksi herättää blogi takaisin eloon! Kyse ei siis ole ollut siitä, etteikö olisi ollut asiaa, vaan aika on käynyt vähin. Salonkiin kuuluu kaikkea uutta! Uusia tuotteita, uusia mahtavia tyyppejä ja ennen kaikkea, uusia ideoita ja inspiksiä!


Päätin tällä kertaa alkaa kertomaan asiasta joka on hyvin lähellä minun sydäntä, eli siis tämä kuuluisa GRANNY hair, joka on nyt vaan niin IN. Viikko sitten puhuin kaverin kanssa puhelimessa meidän yhteiseistä kaverista, joka oli käynyt kampaajalla ja toivonut hopeanharmaita hiuksia, eikä sitten ollut saanut haluamansa, niin tämä minun kaveri oli sitten sanonut; "Mee Anille, se on hullaantunut harmaisiin hiuksiin ja tykkää laittaa niitä kaikille" :D Yleensä en tykkää, että kampaajia leimataan johonkin tiettyyn alueeseen, koska todellisuudessa meidän pitää handlata ihan kaikkia palveluita. Eli siis tiedoksi, että jos istut tuoliini ja haluat punaiset hiukset, niin ei tule pesupaikalla pikkujekkuja :)

Itse olen aina viihtynyt paremmin viileämmän sävyisissä vaaleissa hiuksissa, vaikka välillä tietty ihan piristykseksi kokeillut muita sävyjä niin aina palaan takaisin harmahtavampaan vaaleaan, koska tää vaan on niin cool ;)

Niille jotka ovat kyselleet ja haluavat tietää miten säilytän oman sävyni, tässä salaisuuteni (joka ei ole niin salaisuus) ; Minulle laitetaan raitoja n. kerran 3 kk:ssa. En ole esimerkillinen asiakas, koska minulla on todella pitkät kampaajavälit. Aina kuvitellaan että kampaajat laittaa toisten hiuksia koko ajan, mutta totuus on että kampaajat tekevät niin pitkiä duunipäiviä, että ei jää aikaa omalle tukalle hirveän usein :D Samalla kun minulle laitetaan raitoja, tehdään myös kiiltokäsittely, josta puhuttiin tuossa joku aika sitten. Kiiltokäsittely on siis väriä, jota laitetaan vielä raitojen jälkeen, jolla saa sitten viileän sävyn. Sillä voi saada siis myös lämpimän tai tummemankin sävyn. Tämän prosessin jälkeen kaikista tärkein minulla on ylläpito, jolla saan pidettyä sen mahd. viileän sävyisenä. Käytän kerran viikossa Fudgen Silver shampoota, en vaahdota, koska jos hopeashampoota vaahdottaa pigmentit karkaa ja shampoosta tulee laimea. Tämän jälkeen laitan vielä Fudgen Silver hoitoainetta. Hopeahoitoainetta käytän itse asiassa ihan joka pesukerta. Hopeahoitoaine ei ole pigmentillisesti niin voimakas, eli sitä voi huoletta käyttää joka pesukerta. Se ei myöskään kuivata hiuksia, päinvastoin Fudgen Silver hoitoaine on todella hoitavaa, ja hiukset tuntuvat pehmosilta pesun jälkeen. Mutta, there I SAID IT! Eli kaikki hopeanystävät, tuossa teille vinkkejä, miten saatte "harmaat" hiukset ja miten saatte ne myös pidettyä sellaisenaan! Tässä vielä osa kuvista, mitä olemme liikkeessä tehty viileän värisiä vaaleita, -hopeisia, - harmaita, you name it! ;)
 
 
Lopuksi vielä muutama kuva omista hiuksista :) 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti