tiistai 17. kesäkuuta 2014

Suoraa vai kiharaa?

Kesä on alkanut ihanasti ja paljon on laitettu hiuksia kesäkuntoon. Siitä syystä on ollut hulinaa ja kiirusta liikkeessä ja blogissa ollut hiljaista:)


Kaikille on varmasti tuttu yleellinen ja laadukas GHD:n muotoilurauta. Meillä töissä nämä raudat ovat kovassa käytössä ja on muodostunut erittäinen tarpeellisiksi myös kotona omienkin hiusten muotoilussa :) 

GHD:n raudoissa on käytetty parhaimpia materiaaleja, tämän vuoksi ne ovat laadukkaita ja ennenkaikkea kestäviä. Kun raudasta pitää hyvää huolta, siitä on hyötyä vuosia!

Ionisoidut, titaanipinnoitteiset levyt vähentävät hiustesi sähköisyyttä ja liukuvat pehmeästi muotoillessasi hiusta (ei katko, eikä revi hiusta). Muotoilurauta ei kuumene yli 175-190 asteen lämpötilaan, minkä ansiosta se on turvallinen käyttää, hiukset ei vahingoitu tai pala.

Muotoilurauta sitoo hiusten kosteutta, ja hiukset tulevat kiiltävimmiksi ja vastustuskykyisemmiksi ilmankosteudelle. Muotoiluraitoja on kolmea eri kokoa:

GHD Gold Mini on erinomainen rauta lyhyisiin hiuksiin, yksityiskohtaisempaan työskentelyyn ja joustaviin kiharoihin pienten levyjensä ansiosta.

GHD Gold Classicilla saadaan aikaan minkälaista lopputulosta tahansa; super sileää, upeita kiharoita tai laineita. 

GHD Gold Max on ehdoton pitkille ja paksuille hiuksille, leveiden levyjen ansiosta. Voit suoristaa isompia osioita kerralla tai luoda suuria, joustavia ja runsaita kiharoita tai laineita.

Flow:ssa on Gold-sarjan rautojen lisäksi vielä yksi tällainen ihanuus!

Muotoiluraudalla saat aikaan sileää, kiiltävää ja suoraa lopputulosta. 


Pörröisestä luonnonkiharastakin saadaan ghd:llä sileä ja suora ;D ;Rautojen alle on aina tärkeää käyttää oikeanlaisia tuotteita, suojaamaan ja muotoilemaan. Suoristamiseen ja kiharan luomiseen on yleensä omat hyvät tuotteensa.

Tässä on kaksi tykättyä lämpösuojaa; Sexy Hairin 450 Protect on kiiltosuihke, joka sisältää lämpösuojan. Tuote on huippu suoristamiseen, se antaa super kiillon ja sileyden.

Sebastian Shine Define soveltuu parhaiten raudan alle kun tehdään kiharoita. Antaa lämpösuojan ja kestävän pidon kiharoille.

Kihartamista :) :Muotoilurautaa pyöräytetään 360 astetta, niin saadaan aikaan hyvä joustava kihara.


Kun kiharan on tehnyt raudalla, on hyvä antaa sen jäähtyä ennen aukikampaamista

Kiharat voi aukikammata sormin :)GHD muotoilurauta on sijoitus: saat laadukkaan ja pitkäikäisen muotoiluraudan, jolla voit luoda monenlaisia kampauksia :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti