torstai 22. toukokuuta 2014

Professional Sebastian


Hei typyt ja jäbät! Taas 2 hurjaa viikkoa mennyt ihan hujauksella ohi ja täällä vaan sitten tehdään töitä niin kuin aina ennenki! Tällä kertaa halusimme jakaa vähän SEBASTIAN- maailmaa teidän kanssa. Sebastian on lähinnä tuttu upeista tuotteistaan ja todella FIERCE lookkeistaan. Viime viikolla olimme tutustumassa Sebastian kevät koulutuksessa ja siitä vähän inspiraatio kuvia.Tähän kevät-kesäkauteen kuuluvat rajut futuristiset kampaukset, sekä tuotteet saavat muutoksia stailauksissa. 

Tässä kuvassa mallille leikattu todella rikottu ja liikkuvainen polkka veitsellä. Kuivaan hiukseen laitettu Sebastianin uusi Drynamic kuivashampoo, joka on älyttömän hyvä saadakseen hiukseen rakennetta ja mattasuutta! Sopiva kaikkiin pituuksiin. 
Kuvassa ommeltu valkki hiukseen niin, että musta lanka saa näkyä. Erilaiset punokset ovat myös tämän kevään ja kesän juttuja.
Texture Maker on myös uypea suolasuihke, jota voi käyttää mm. saadaakseen "rantalookin". Tuotetta voi käyttää kuivaan hiukseen ja föönata perään puristaen, jolloin sellaisen saa.Sebastianin maailma on todella peloton, mutta itse koen, että kaikista noista kampauksista voi jotain poimia itselleen ja rikkoa rajoja! Kaiken kaikkiaan aivan mahtava koulutus, ihanat kouluttajat ja upeat mallit! FLOW likes. 

Muutamia töitä :)

Ennen
Jälkeen

Ennen
Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti