sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Contouring

Contouring on ollut kova puheenaihe viime aikoina, joten päätin kertoa teille miten itse meikkaan korostukset ja varjostukset kasvoihini. 
Mihin tarvitaan valoja ja varjostuksia? Meikkaajana olen oppinut, että aina halutaan tuoda esiin kasvojen parhaimmat puolet. 
Valoilla saa tuotua kasvoihin hohdetta ja korostusta.
 Varjostuksilla mahdollisesti kavennetaan kasvojen muotoja, esim. tuodaan poskipäät paremmin esille. Vaikka Kim Kardashian on vienyt contouringin ihan uudelle tasolle, se ei tarkoita sitä että joka päivä täytyisi meikata kasvot tukkoon varjostuksilla.
 Oikein tehdyillä contourilla kasvot näyttävät hehkeältä ja kauniilta. 
Itse aloitan meikin aina laittamalla jonkinlaisen rasvan alle, sillä jos esim. ihossa on kuivia kohtia, meikkivoide imeytyy niihin ja jää laikkuikkaaksi.
 Dr. Hauschkan kasvovoide on ollut minulle sopiva, sillä minulla on näin syksyisin vähän kuivempi iho. 


Seuraavaksi laitan meikkivoiteen. 
Olen käyttäny jo jonkin aikaa meikkivoiteena Clarinsin Skin illusionia. Aivan huipputuote! 
Tarpeeksi peittävä, mutta ei liian peittävä, että tuntuisi pakkelilta. Levitän meikkivoiteen beautyblenderillä. Beautyblender on meikkisieni, jota kostutetaan veteen ja joka turpoo. 
Sillä saa levitettyä meikkivoiteen todella tasaisesti. 


Seuraavaksi käytän Anastasia Beverly Hillsin Cream contour kitistä sävyn cinnamon varjostuksiin ja sävyn banana korostuksiin. Siveltimellä ikäänkuin piirrän viivoja niihin kohtiin joita haluan korostaa ja niihin kohtiin joita haluan tuoda luuston esiin. Tämä välivaihe ei ole kaunis. :D 
Viivojen ei tarvitse olla tarkkoja, sillä ne kans häivytetään meikkisienellä. 


Seuraavaksi käytän Macin puuterimaista highlighteria vielä korostamaan poskiluita ja amorinkaarta, sillä se antaa kivan helmiäisviban, mutta ei ole liian valkoinen.
 Highlighterin laitan myös kostealla meikkisienellä, sillä siitä saa intensiivisemman niin.
 Lopuksi poskipuna.
 Monet kysyy että, tarvitaanko poskipunaa vielä tämän jälkeen, niin kyllä! Poskipuna tulee highlighterin ja varjostuksien keskelle. Se jopa auttaa häivyttämään  varjostusta.
 Poskipunana käytän Macin Pink Swoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti